Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Sitting Bull

Sittsäckar ett signum

I mer än 100 år har familjeföretaget FLÖTOTTO funnits. Framgången är baserad på varumärket SITTING BULL. Företaget präglas av öppenhet och nytänk. Alla produkter från Sitting Bull är i hög kvalitet. Produkterna tillverkas i högkvalitativa material och arbetet i tillverkningen är noggrann och detaljerad. Idéerna präglas av kvalitet, service och smart design. Sortimentet genomsyras av förnuftighet, intelligent hållbarhet och funktionalitet. Allt FLÖTOTTO levererar är Made in Europe.

... Läs mer

Sitting Bull ett varumärke

FLÖTOTTO som driver varumärket Sitting Bull är ett familjeföretag i sin fjärde generation. Deras prisbelönta produkter tillverkas i östra Westfalen i Tyskland.  Varumärket Sitting Bull har koncentrerat sin mesta produktion på sittmöbler i samma material som deras berömda sittsäck. Det finns soffor, fåtöljer och poolmöbler i sortimentet från Sitting Bull. Vi på Frapp älskar deras barn sittsäckar eftersom dem liknar många älskade djur i vår värld.
0 av 0
SITTING BULL