Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Teakhaus

Högkvalitativa skärbrädor från Teakhaus

 Teakhaus tillverkar – precis som varumärkets namn avslöjar – skärbrädor i teak för alla matälskare och matlagningsfantaster! Med en Teakhaus-skärbräda kan du räkna med lång hållbarhet, enkel underhållning och en skärbräda som underlättar ditt skärande och hackande i köket. Teakhaus framställer sina skärbrädor av trämaterial från skogar som är FSC®-certifierade, vilket betyder att alla produkter från varumärket är miljövänliga! Ta en titt i vårt utbud av skärbrädor från Teakhaus och investera i ett vackert utformat och samtidigt högpresterande hjälpmedel till köket.

... Läs mer

Teakhaus – skärbräda för stora matentusiaster

Teakhaus ägs av Proteak Renewable Forestry LLC som är ett mexikanskt, börsnoterat företag. Trämaterialet som används till dessa högkvalitativa skärbrädor kommer från företagets egna trädplantage i Colombia, Mexico, Panama och Costa Rica. Den teak som utvinns från plantagerna är FSC®-certifierad vilket innebär att sociala förhållanden, miljövärden, biologisk mångfald, kulturminnen och ekologiskt värdefulla miljöer skyddas under framställningen. Med en Teakhaus-skärbräda kan du med andra ord känna dig helt trygg i att produkten du köpt är hållbar ur både miljösynpunkt och när det gäller slittålighet. Teamet bakom Teakhaus beskriver sig själva som matentusiaster och de vänder sig till likasinnade människor vid framställningen och försäljningen av sina högkvalitativa skärbrädor i teak. Teakhaus tror på att de verktyg som används när vi förbereder måltiderna bör följa samma, hälsosamma och hållbara mönster som våra faktiska matvaror!

Hitta en slitstark och skonsam skärbräda i ändträ

På Frapp kan du bland annat hitta en skärbräda i ändträ från Teakhaus. En skärbräda som är tillverkad i detta högkvalitativa material består av små, kvadratiska bitar av trä. Varje träbit har vridits 90 grader för att få träfibrerna att hamna uppåt mot kniveggen. När en skärbräda är tillverkad av ändträ är den extra slitstark och dessutom skonsammare mot kniven som du använder. Vi erbjuder såväl runda som rektangulära utformningar om du söker en skärbräda i ändträ från Teakhaus. Dessa fantastiska skärbrädor passar lika bra att skära upp maten på som att använda till servering. De högkvalitativa och stilfulla skärbrädorna kan med fördel användas till att servera charkuterier, ost eller andra snacks när du har gäster över på middag!

Skärbrädor i teak gör köket till en kreativ plats

Att laga mat ska vara roligt, inspirerande och nytänkande! Om du är en matlagningsentusiast som älskar att testa nya saker i köket är det god tid att utrusta dig med högkvalitativa köksredskap. En skärbräda i teak från Teakhaus kommer tjäna dig väl i många år framöver när du hackar, skär och förbereder dina ingredienser till nästa, spännande maträtt. Teakhaus-skärbrädan har kärleken för matlagning i fokus och låter dig förbereda dina rätter med smidighet, utan att miljön har behövt ta skada under skärbrädans tillverkning. Teaken som används för att framställa Teakhaus-skärbrädorna känns skön under fingrarna, ser vacker ut och luktar dessutom gott. Det högkvalitativa trämaterialet ser till att dina knivar håller sig vassa och låter dig skära upp dina matartiklar i ett svep. När du inte använder din skärbräda från Teakhaus kan du med fördel låta den stå framme, lutad mot kaklet i köket och fullända inredningen med sin rustika charm!
0 av 0
TEAKHAUS