Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Textilier / Filtar & Plädar / Plädar / Ullpläd Pearl Beige
Ullpläd Pearl Beige
  • Ullpläd Pearl Beige

Ullpläd PearlBeige

Artnr 2048.01
Ullpläd Pearl från Klippan Yllefabrik är en nyhet hösten 2012. Den vackra pläden är designad med fransar och finns i tre färger. Till Klippans ullplädar används samma teknik som skottarna använt seda... Läs mer >>
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
629 kr
Produktbeskrivning
Ullpläd Pearl från Klippan Yllefabrik är en nyhet hösten 2012. Den vackra pläden är designad med fransar och finns i tre färger.

Till Klippans ullplädar används samma teknik som skottarna använt sedan århundraden tillbaka. Vissa av plädarna vävs i merinoull, en mycket exklusiv och mjuk ull från Nya Zeeland. Andra vävs i lammull från Nya Zeeland. Den ullen kommer från första klippningen av ett får, vilket garanterar den allra bästa kvaliteten. De flesta plädar är enfärgade, randiga eller rutiga. Det finns några företag som kan tillverka plädar även med andra mönster, s.k. jacquardvävda plädar. Klippans Yllefabrik är ett av dessa företag.

Storlek: 130x200 cm

Material: 100% ekologisk lammull

Färg: Beige, ljusgrå och svart

Visste du att ullen har goda egenskaper som gör att man inte behöver tvätta den så ofta. Ullen är i sig själv smutsavstötande, dvs smutsen lägger sig på ytan. Detta beror på att ullen innehåller naturliga fetter. Ett tips om du vill fräscha upp filten är att lufta den när det är lite fuktigt ute. Härigenom renar den sig själv. Om du trots allt vill tvätta filten ber vi dig följa tvättråden nedan:

Maskintvätt 30 grader. Endast ullprogram, tvättas separat, stryk på medeltemperatur, torktumla ej, använd ej blekmedel.

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar