Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Textilier / Filtar & Plädar / Plädar / Ullpläd Premium Pin stripe 50% cashmere 50% merinoull Mörk grå
Ullpläd Premium Pin stripe 50% cashmere 50% merinoull Mörk gråUllpläd Premium Pin stripe 50% cashmere 50% merinoull Mörk gråUllpläd Premium Pin stripe 50% cashmere 50% merinoull Mörk gråUllpläd Premium Pin stripe 50% cashmere 50% merinoull Mörk gråUllpläd Premium Pin stripe 50% cashmere 50% merinoull Mörk grå
 • Ullpläd Premium Pin stripe 50% cashmere 50% merinoull Mörk grå
 • Ullpläd Premium Pin stripe 50% cashmere 50% merinoull Mörk grå
 • Ullpläd Premium Pin stripe 50% cashmere 50% merinoull Mörk grå
 • Ullpläd Premium Pin stripe 50% cashmere 50% merinoull Mörk grå
 • Ullpläd Premium Pin stripe 50% cashmere 50% merinoull Mörk grå

Ullpläd Premium Pin stripe 50% cashmere 50% merinoullMörk grå

Artnr 2102-01
Premium ullpläd Pin stripe i 50% kashmir och 50% merinoull från Klippan Yllefabrik. Det här är en premiumpläd vävd av kashmir och merinoull som blandas för bästa resultat. Läs mer >>
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
2 695 kr
Produktbeskrivning

Premium ullpläd Pin stripe i 50% kashmir och 50% merinoull från Klippan Yllefabrik. Det här är en premiumpläd vävd av kashmir och merinoull som blandas för bästa resultat.

 

En av dem finaste sakerna i vår natur är Kashmir, i pläden känner du naturmaterialets härliga lätta och mjuka känsla. Till Klippans ullplädar används samma teknik som man har använt i Skottland sedan århundraden tillbaka. Pläden är 130 x 200 cm.


Material: 50% kashmir och 50% merinoull


Storlek: 130 x 200 cm

 

Tvättråd:

Endast kemtvätt, Stryk på låg temperatur, Torktumla ej, Använd ej blekmedel. Ullen är i sig själv smutsavstötande och lägger sig på ytan. Detta beror på att ullen innehåller naturliga fetter.  Ullmaterial mår bra av att vädras, gärna när det är fuktigt. Då behöver man inte tvätta så ofta.

 

Skötselråd:

All ull har en tendens att noppa sig efter hand. Ju finare ull desto känsligare är den. Noppor uppstår av nötning. Undvik därför att sitta på ullfilten dagligen.

 

För att få filtarna mjuka och luftiga ruggar (borstar) man upp dem. En filt kan ruggas flera gånger med hjälp av t.ex. kardborre eller en stålkam. Håll kardborren vertikalt och greppa i båda ändar med tummen och pekfingret. Böjen på kardborrens ”grenar” skall vara i samma riktning som du tänkt borsta.

 

Om du håller rätt så skall det vara lätt att borsta, inte hackigt och tungt. Borsta filten inifrån och ut med långa, jämna, svepande drag. Tänk på att inte borsta för hårt – då är det lätt att fastna och rycka bort för mycket av ullfibrerna. Gå igenom filten bit för bit tills den är luftig och jämn på ytan. Avsluta gärna med att hänga ut och skaka filten. 

 produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
 • För närvarande 5/5 stjärnor.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5


Lämna ett omdöme
TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar