Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Textilier / Gardiner / Rullgardiner med fjäder / Mörkläggande rullgardin mörkgrå, fjädermekanism - specialmått <79 cm_alu
Mörkläggande rullgardin mörkgrå, fjädermekanism - specialmått <79 cm_aluMörkläggande rullgardin mörkgrå, fjädermekanism - specialmått <79 cm_aluMörkläggande rullgardin mörkgrå, fjädermekanism - specialmått <79 cm_aluMörkläggande rullgardin mörkgrå, fjädermekanism - specialmått <79 cm_alu
  • Mörkläggande rullgardin mörkgrå, fjädermekanism - specialmått <79 cm_alu
  • Mörkläggande rullgardin mörkgrå, fjädermekanism - specialmått <79 cm_alu
  • Mörkläggande rullgardin mörkgrå, fjädermekanism - specialmått <79 cm_alu
  • Mörkläggande rullgardin mörkgrå, fjädermekanism - specialmått <79 cm_alu

Mörkläggande rullgardin mörkgrå, fjädermekanism - specialmått <79 cm Aluminiumlist synlig

Artnr D19_<79alu_f
10% rabatt på köp > 5000 kr! Rabatten dras i kassan!**
Mörkgrå mörkläggande rullgardin med vitplastad ljustät baksida från Mairo i specialmått. Rullgardinen har ett aluminiumrör med diameter 28 mm, fjäderfunktion istället för kulkedja, monteringsskena för... Läs mer >>
Leverans 14 dagar
Fri frakt
1 269 kr
Produktbeskrivning
Mörkgrå mörkläggande rullgardin med vitplastad ljustät baksida från Mairo i specialmått. Rullgardinen har ett aluminiumrör med diameter 28 mm, fjäderfunktion istället för kulkedja, monteringsskena för enkel uppsättning på vägg eller i tak samt vita täcksidor. Rullgardinen är underrullad och levereras med utanpåliggande rund bottenlist i aluminium.

 

En fördel med den fjädermanövrerade rullgardinen är att man slipper den annars hängande kulkedjan. En del tycker att det blir snyggare och "renare" i fönstret och samtidigt behöver man inte bekymra sig för kulkedjan om man har små barn i huset. Rullgardinen dras upp och ner genom att man drar i den medföljande "öglan" som fästs på aluminiumlisten (se bild). Vill man inte ha öglan på listen kan man manövrera rullgardinen genom att hålla i listen istället. OBS! Det gäller dock att vara noga med att inte ta på själva gardinväven med fingrarna då väven i så fall efterhand lätt blir "smutsig" av fingrarna.

 

Rullgardinen går långsamt och mjukt upp och stannar i sitt övre läge. Man kan själv bestämma i vilket läge man vill att gardinen stannar. Vill man t.ex. att den alltid stannar ca. 30 cm från sitt översta läge kan man justera fjädern så rullgardinen stannar där.

 

Montageskenan som medföljer underlättar monteringen av gardinen jämfört med klassiska tak-/väggkonsoler. Man skruvar fast de två medföljande upphängningsfästena och därefter klickar man enkelt fast rullgardinen i sitt läge. Om du skall montera rullgardinen inuti en nisch mäter du nischens bredd och drar bort ca 5 mm för att få breddmåttet på din rullgardin. Exempel: Om nischens bredd är 100 cm väljer du gardinbredd 99,5 cm för att få lite "säkerhetsmarginal" på varje sida.

 

Du kan själv bestämma exakt vilken bredd du vill ha på din rullgardin. Välj det intervall som passar din rullgardin i listan ovan. Du anger sedan den totala bredden på din rullgardin i meddelandefältet i kassan i samband med din beställning (Ange rullgardinens totalmått inklusive täcksidor)Notera att tygbredden blir ca. 3,5 cm mindre än den totala bredden på rullgardinen.

 

Exempel: Om du är intresserad av en rullgardin med totalbredden 84 cm väljer du bredden 80-89 cm i rullistan. I meddelandefältet noterar du "Totalbredd = 84 cm" (i detta fall blir alltså tygbredden ca 80,5 cm).

 

Funktionshöjd: 180 cm
(Funktionshöjd= Längden på tyget när rullen är helt utrullad.)  
Bredd: 55 - 200 cm
Gardinen är underrullad. 

 

 

Priset är det samma inom intervallen 80-89 cm, 90-99 cm, 100-109 cm osv.

En frakt- och administrationskostnad på 199 kr läggs på för gardiner med bredd över 130 cm. För gardinbredd mellan 101 till 130 cm är avgiften 119 kr. produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Lämna ett omdöme
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar