Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Barnkuddar

När barnen ska stoppas om för natten och gosa ner sig ordentligt i en kudde, blir det extra mysigt om kudden är anpassad för barnen. Med härliga motiv av roliga djur som är ute på spännande äventyr är chansen stor att barnen längtar till att få krypa ner i sängen för att krama om dessa mjuka och vänliga figurer. Hos Frapp har vi omtänksamt valt ut ett sortiment med barnkuddar i olika färger och mönster. Här finns allt från cirkusar, ormar och kaniner till elefanter och tigrar representerade – i härliga färger i sprakande kombinationer. Givetvis har vi valt ut produkter från etablerade varumärken för att kunna erbjuda våra kunder högsta möjliga kvalitet. Däribland hittar du Spira, Majvillan och Ferm Living – alla tre med helt fantastiska sortiment för de allra minsta i familjen.... Läs mer

Färgglatt och fantasifullt

Den färgglada och randiga ormen från Ferm Living är en kudde som fungerar lika bra som ett gosedjur. Snällare ormar är hur som helst svåra att hitta och var än du lägger denna orm, som har fått namnet Mr. Snake, så kommer den att utgöra en mjuk och vacker dekoration som sätter lite extra färg på tillvaron. På kuddarna från Spira är det tågresor som dominerar och de ser ingen anledning till att inte elefanter, lejon och tigrar ska kunna vara passagerare ombord – åtminstone inte så länge de har ett leende på läpparna! Dessa kuddar är färgstarka och utstrålar oändlig värme och kärlek – precis vad vi önskar vår barn – inte minst när de ska gå och lägga sig. Majvillan har tagit fram ett ljusare utbud med kuddar där Cirkus Blå sticker ut med sitt roliga cirkustält och omgivande cirkusprylar och djur. Tivoli är en något mer diskret variant, med geometriska former i mjuka färger, och Körsbärsdalen är kudden som sannerligen för tankarna till fågelsånger och blomstrande landskap.

Omsorgsfull tillverkning för barnens bästa

Både Spira, Majvillan och Ferm Living tillverkar textilier med stor omsorg i varje enskilt moment. Allt från valet av ett högkvalitativt material som oftast dessutom är ekologiskt, till själva tillverkningsprocessen och formgivningen, är noga utfört med stor kompetens och lång erfarenhet. Företagen arbetar sida vid sida med framstående formgivare och designers som ständigt anpassar sortimentet efter nya trender. Klassisk och tidlös stil möter det moderna, och tillsammans utgör dessa faktorer kärnan i verksamheten, med produkter som smälter in i alla miljöer och sätter prägel på inredningen på ett självklart sätt.

Inred barnrummet med Frapp

Hos Frapp kan du hitta allt för att inreda och dekorera barnrummet precis som du, eller dina barn, önskar. Vi erbjuder produkter som är designade av kända konstnärer och formgivare som har tagit fram anpassade produkter för barnens välbefinnande. Klä barnens kuddar i ett kuddfodral som sprider lugn och glädje för att skapa trivsel och harmoni i rummet. Detta ger goda förutsättningar för de ska kunna somna gott om nätterna samt drömma vackra drömmar. Frapp är stolta återförsäljare av dessa lysande svenska varumärken som levererar alldeles underbara textilier med färgglada och fantasifulla tryck.
POPULÄRA PRODUKTER
Jultips!
Kudde Mr. Snake
855 kr Kudde Mr. Snake Ferm Living
 
Jultips!
Kudde Mr. Snake
855 kr Kudde Mr. Snake Ferm Living
 
Jultips!
Kudde Mr. Snake
855 kr Kudde Mr. Snake Ferm Living
Visa filter
Varumärke
Serie
  • Ferm Living
  • Majvillan
  • Nina Royal
  • Spira
  • Cirkus
  • Kuddar barn
  • Körsbärsdalen
  • Rudolf
  • Tivoli
1-9 av 9
BARNKUDDAR