Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Försäljning till Tyskland

Sammanfattning

Välkommen till Frapp!

Nedan sammanfattas Frapps köpvillkor vid försäljning till kunder i Tyskland. Du finner de fullständiga köpvillkoren genom att klicka här. Där finns också sammanfattat en liten "köpguide", som beskriver hur Du går tillväga för att handla hos Frapp.

Du betalar endast 85 kronor i frakt- och administrationsavgift för leveranser till Tyskland! Vi kan i dagsläget inte erbjuda försändelser av möbler (t.ex. barnsängar, byråer, bord och ett fåtal andra skrymmande produkter) och gardiner med en bredd som överstiger 140 cm.

Du kan betala med följande betalsätt:

- Bank- och Kreditkort (Visa, Mastercard och Eurocard)

- Förskottsbetalning till Frapps bankgiro 5669-4581 eller bankkonto (se nedan)

Om Du inte har möjlighet att göra inbetalningar till ett svenskt bankgironummer så går det bra att göra inbetalningen till vårt bankkonto. Du väljer betalsätt "Förskott Bankgiro 5669-4581" i kassan. Inbetalningen gör Du sedan till Frapps bankkonto enligt nedanstående uppgifter (ange Ditt ordernummer som meddelande i samband med Din inbetalning):

Bank: SEB
BIC: ESSESESS
IBAN: SE5350000000056241035134

Våra företagsuppgifter är:
Frapp AB
Industrigatan 68
s-261 35 Landskrona
Sweden

Om Du har några frågor så är Du välkommen att kontakta oss på telefon eller via mail. Våra kontaktuppgifter hittar Du under Kundtjänst (klicka här!).