Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Wesco

Ikoniska brödlådor och soptunnor

Wesco – en förkortning av Westermann & Company – är ett tyskt familjeföretag som specialiserar sig på produkter i metall för köket. Deras ikoniska pedalhinkar och brödlådor är kända över hela världen och uppskattas lika mycket idag som när de först släpptes. Wescos design har perfekta proportioner med ett färgglatt, retro utseende i kombination med hög kvalitet och funktion. Upptäck Frapps utbud av produkter från Wesco och sätt färg på ditt kök med praktiska köksaccessoarer!

... Läs mer

Ett halvt sekel av innovativ design

Varumärket Wesco grundades redan år 1867 och var från början en verkstad för rörmokare. Det var inte förrän på 1970-talet som den tyska utbytesstudenten Egbert Neuhaus åkte till Texas och fick idén som skulle komma att bli ikoniskt för varumärket Wesco. Egbert Neuhaus förundrades över hur mycket sopor USA producerade, och han noterade även att landets sopkärl var allt ifrån estetiskt tilltalande. När Egbert väl åkte hem till Tyskland igen gick han direkt till sin fars fabrik och presenterade en idé om att börja framställa moderna soptunnor för köket i färg. Den färgglada designen blev revolutionerande och är lika populär idag som när den först släpptes. Idag tillverkar Wesco även brödlådor i samma design – mjuka former, glada färger och en retrokänsla. Den gamla hantverkstraditionen är något som Wesco håller fast vid, och alla produkter från varumärket framställs fortfarande i samma fabrik i Tyskland.

Liva upp köket med en Wesco-soptunna

 Köket är hemmets hjärta där vi spenderar oerhört mycket tid med att förbereda måltider och umgås med nära och kära runt köksbordet. Detta rum förtjänar med andra ord att inredas på ett sätt som skapar trivsel och en ombonad känsla! Med en snygg soptunna kan det bli lite roligare att göra sig av med skräp eller hushållsavfall, samtidigt som du kan glädjas åt en stilfull inredningsdetalj som kompletterar din inredning i köket. Unika och praktiska produkter med glada färger är ett signum för Wescos sortiment. Innan Wesco släppte sina ikoniska Baseboy, Kickboy, Pushboy och Kickmaster brukade papperskorgar vara intetsägande och färglösa. Wesco gjorde istället kökets soptunnor färgglada och tilltalande! 

Stort utbud av brödlådor och soptunnor från Wesco

 På Frapp kan du välja och vraka bland såväl brödlådor som soptunnor från Wesco. När det gäller soptunnor kan du hitta modellen Baseboy i storlekar som 15 liter, 20 liter och 30 liter i en mängd olika kulörer. Söker du en färgglad modell i gult eller rött? Eller kanske en mer stilren modell i svart, vitt, grått eller beige? En färgglad variant kan bli en iögonfallande detalj i köket som livar upp utrymmet, medan en stilren modell är mer diskret och elegant. Glöm inte bort att matcha soptunnan med en matchande brödlåda som du kan ställa på köksbänken! Du kan hitta brödlådor från Wesco i både mindre och större storlekar i en mängd olika färgskalor. En brödlåda passar utmärkt för förvaring av frukostbrödet – du får undan tråkiga brödpåsar från bänken som lätt skapar ett rörigt intryck, och brödet får dessutom en optimal förvaring tack vare praktiska ventilationshål som håller brödet fräscht länge.

Visa filter
Kategori
Serie
 • Avfallshinkar för kök
 • Brödkorgar & brödskrin
 • Pedalhinkar för badrum
 • Toalettborstar
 • Baseboy
 • Capboy
 • Mini master
 • Single Boy
 • Single Breadboy
 • Singlegrandy
 • Superboy
1-15 av 38
WESCO
Sida
1
2
3
>>